top of page

BROODMANDEN & FOODBOXEN

Onze broodmanden en foodboxen zijn ondertussen een begrip geworden. Bestel je individueel of in groep of als bedrijf. Geen probleem. Wij maken voor iedereen een box naar keuze op met dagverse ingrediënten en lokale lekkernijen. Bekijk hier alle mogelijkheden. Wij maken alles op maat dus aarzel niet om ons te contacteren voor meer info. Alles is mogelijk!

Baguette Box

Rijkelijk belegde broodjes met dagverse groenten. Een variatie van vlees, vis en kaas. Keuze uit wit-, bruin- en meergranenbrood. Wij stellen drie broodjes per persoon voor.

vanaf 3,50€ per stuk

Sandwich Box

Voor de kleine smullers onder ons is er de Sandwich Box. Smeuïge botersandwiches belegd met preparé, jonge kaas of hesp en een kleine garnituur aan groenten.

vanaf 1,50 € per stuk

Mini Box

Een leuke mix van sandwiches en pistolets met vlees, vis of kaasbereidingen maar ook garnaalsalade, gerookte zalm of Italiaanse ham komen aan bod. Ideaal voor twijfelaars.

vanaf 2,50 € per stuk

Ontbijt Box

Heerlijk vers ontbijt met homemade granola, vers geperst fruitsap, thee, ontbijtkoek, mini pistolets, kaas & hesp, confituur, choco, brie, fruit, yoghurt en... iets zoet!

vanaf 20 € p.p.

broodmanden.jpg

Salade Box

Hou je het liever gezond? Check dan onze grote keuze aan salades. Surf & turf, gerookte zalm, scampi, tonijn, kip, preparé, geitenkaas & veggie!

vanaf 11 € p.p.

sandwiches.png

Dessert Box

He zoetekauw! Hier moet je zijn ! Wij stellen graag een variatie van drie mini gebakjes voor om de goesting te stillen. Alles mooi afgewerkt met vers fruit en liefde.

vanaf 6 € p.p.

salade-box.png
bottom of page